Noah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
25 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
[[Loekman Hakim]] (gitar), [[Andika Naliputra Wirahardja]] (keyboard), lan [[Indra]] (bass).<ref name="Peterpan 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/p/peterpan Selebriti Kapanlagi.com]dipununduh tanggal 10 Juni 2011</ref>.
 
Ananging ning wulan [[November]] [[2006]], loro anggotané, Andika lan Indra dimetukakedimetukaké saking grup musik kasebut, Bubrahbubrah amarga anané bedabéda prinsip ''kreativitas'', sawentara Ariel ngungkapkengungkapké wis ana masalah nalika ngrilis album kang kaping pisanan, ingkang judule Taman Langit.<ref name="Peterpan 1"/>
apamaneh apamanèh Andika lan Indra ngaku wis metu saka Peterpan awit tanggal [[8 Oktober]] [[2006]].<ref name="Peterpan 1"/>
Album-album Peterpan ing antarané,''TAMAN LANGIT'', ''BINTANG DI SURGA'', ''VIDEO KARAOKE PETERPAN-SAHABAT PETERPAN'' lan, ''OST. ALEXANDRIA'', lan ''MENGHAPUS JEJAKMU''.<ref name="Peterpan 1"/>
''menghapus jejakmu''.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Grup band kang kondhang amarga tembang kang judulejudulé ''Ada Apa Denganmu'', ''Topeng'' lan ''Kukatakan Dengan Indah'' iku,
 
tau kena masalah nalika vokalisevokalisé ''ArilAriel'' dituduh menghamili wanitawong wadon kang nduweninduwèni namajeneng [[Sarah Amalia]] lan
Grup band kang kondhang amarga tembang kang judule ''Ada Apa Denganmu'', ''Topeng'' lan ''Kukatakan Dengan Indah'' iku,
tau kena masalah nalika vokalise ''Aril'' dituduh menghamili wanita kang nduweni nama [[Sarah Amalia]] lan
ora sedia tanggung jawab.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Masalah mau rampung sakwisé Ariel nikahi wanitaSarah mauAmalia lan nduweninduwèni anak wadon, [[Alleia Anata]], meski sakbanjuré cerai.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Mei 2007, Peterpan ngeluncurké album bertajuk ''HARI YANG CERAH'' kang didistribusiké ing [[Indonésia]] lan [[Malaysia]].<ref name="Peterpan 1"/>
 
ing bulansasi Agustus 2008, Peterpan ngrilis album ''THE BEST OF - SEBUAH NAMA SEBUAH CERITA''.<ref name="Peterpan 1"/>
Album iki dadi album terakhir kanggoné Ariel, Uki, Reza, lan Lukman ing naungan namajeneng ''Peterpan''.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Pergantian namajeneng iki dadi bagian saka perjanjian metuné Andhika lan Indra.<ref name="Peterpan 1"/>
ing ajang ''Dahsyat'' Award kang berlangsung tanggal [[19 April]] [[2009]], Peterpan bisa nggondol loro penghargaan sakaligus.<ref name="Peterpan 1"/> YakniYaiku dadi Band Terdahsyat 2009 lan Video Klip Terdahsyat kanggo lagu ''Walau Habis Terang''.<ref name="Peterpan 1"/>
tanggalTanggal [[1 September]] [[2010]], Peterpan ngrayaké ulang tahun kang kaping 10.<ref name="Peterpan 1"/>
Band kang durung ngumumké nama anyaré mau tercatat wis sadekadé ana ing industri musik tanah air lan hasilké 5 album awit berdiri ing [[Bandung]] taun 2000.<ref name="Peterpan 1"/>
sayangé, keceriaan kang kuduné dirasaké para personel Peterpan teralangi,
586

besutan

Menu navigasi