Sujebi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ganti tembung, replaced: digawe → digawé using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: - → -, - → -)
c (→‎top: ganti tembung, replaced: digawe → digawé using AWB)
 
[[Gambar:Korean.cuisine-Sujebi-01.jpg|thumb|right|''Sujebi'' karo [[banchan]].]]
'''Sujebi''' ya iku jinis [[sup]] [[pangsit]] kang digawedigawé saka godhogan [[sup]] [[kaldu]] karo [[adonan]] [[glepung]] [[gandum]] kang rada kanthil.<ref name="sujebi">{{cite book | last= | first= | coauthors=| year=2002 | month= | title=An Illustrated Guide to Korean Culture-233 traditional key words| publisher=Hakgojae Publishing Co| location=Seoul | isbn= 89-8546-98-1 | pages=86}}</ref><ref>[http://www.koreatimes.co.kr/www/news/art/2009/03/146_23464.html Hearty Sujebi in Samcheong-dong], ''koreatimes''. Diundhuh tanggal 8 Juni 2010.</ref> Adonan kang wis diwangun cilik-cilik dilebokake ing [[jangguk]] (''sup saus kecap'') utawa [[miyeokguk]] (''sup rumput laut'') lan bisa ditambahi bahan-bahan kaya ta [[labu]], [[kenthang]], [[kimchi]] jinis-jinis liyané.<ref name="sujebi"/> Tradisi sujebi dirasakake nalika [[mangsa panas]] ing[[Koréa]].<ref name="sujebi"/> Para tani kang mlarat, ngosumsi nalika persediaan [[beras]] lan [[jewawut]]e wi entek lan wong-wong kang ekonomine ana padha ngonsumsi sujebi.<ref name="sujebi"/> Saliyané iku ing festival [[Chilseok]] tanggal 7 wulan kaping 7, wong Koréa ngonsumsi bahan panganan saka [[gandum]] amarga sawisé tanggal iki dipercaya kabèh gandum bakal duwé kualitas apik<ref name="sujebi"/>
 
== Cathetans suku ==
352.737

besutan

Menu navigasi