Kanker: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Infeksi: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan
(ganti isi, replaced: kagungan → gadhah (2))
(→‎Infeksi: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
=== Infeksi ===
* Parasit Schistosoma (bilharzia) njalari [[kanker kandung kemih]] amargi kadadosan iritasi wonten ing kandung kemih.
* Parasit [[Fasciolopsis Buskii]] ing keong tetandurantetuwuhan (Panalitening [[Dr. Hulda Clark]] ing [[Canada]]
* Infeksi déning Clonorchis njalari [[kanker pankreas]] saha saluran empedu.
* Helicobacter Pylori punika bakteri kang njalari kanker lambung.
352.737

besutan

Menu navigasi