Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
c (fix homoglyphs: convert Cyrillic characters in [М]ount to Latin)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
}}</ref> dhuwuré 4.600 m yèn diukur saka sikil gunung.
 
Puncak Kilimanjaro uga arupa puncak paling dhuwur ing [[Afrika]], kanthi kadhuwuran 5.895 mèter ing sadhuwuring lumah laut. Gunung iki uga disebutkaran ''Kilima Dscharo'' utawa ''Oldoinyo Oibor'' sing ateges gunung putih ing [[basa Masai]].<ref name=usra>{{cite web
| url = http://epod.usra.edu/archive/epodviewer.php3?oid=214624
| title = Over Kilimanjaro
352.737

besutan

Menu navigasi