Dhaptar Mantri Penelitian lan Teknologi Republik Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Menteri Riset dan Teknologi Indonesia
Logo Kementerian Riset dan Teknologi-Badan Riset Inovasi Nasional.png
Vice Finance Minister Bambang Brodjonegoro.jpg
Sing pinuju ngayahi wajib
Bambang Brodjonegoro

kawit 23 Oktober 2019
Sing milihPresiden Indonesia
Sing pisanan ngayahi wajibSoedjono Djoened Poesponegoro
Formasi6 Maret 1962

Ing ngisor iki pratélan sing tau mengku kalungguhan minangka Mantri Nagara Riset lan Teknologi.

No Foto Jeneng Kabinet Wiwit Nganti Katrangan
1 Soedjono Djoened Poesponegoro Kerja III 6 Maret 1962 13 November 1963 Dijenengi Mantri Riset Nasional, iku ing ngisore Mantri Koordinator Produksi Compartment
Kerja IV 13 November 1963 27 Agustus 1964 Kang wonten ing Development Mantri Koordinator Compartment
Dwikora I 27 Agustus 1964 22 Fèbruari 1966  
2 Suhadi Reksowardojo Dwikora II 22 Fèbruari 1966 28 Maret 1966
Dwikora III 28 Maret 1966 25 Juli 1966 Dijenengi Mantri National Research Institute, ing Wakil Mahamantri Hubungan kaliyan institusi Pulitik
Jabatan ditiadakan pada Kabinet Ampera I hingga Kabinet Pembangunan I
3 Soemitro Djojohadikoesoemo Kabinet Pembangunan II 28 Maret 1973 28 Maret 1978 Dijenengi Mantri Nagara kanggé Riset
4 Bacharuddin Jusuf Habibie official portrait.jpg Bacharuddin Jusuf Habibie Pembangunan III 29 Maret 1978 19 Maret 1983 Dijenengi Mantri Nagara Riset lan Teknologi, posisi bebarengan minangka Kepala Badan Pengkajian lan Penerapan Teknologi (BPPT)
Pembangunan IV 19 Maret 1983 21 Maret 1988 Posisi bebarengan minangka Kepala Badan Pengkajian lan Penerapan Teknologi (BPPT)
Pembangunan V 21 Maret 1988 17 Maret 1993 Posisi bebarengan minangka Kepala Badan Pengkajian lan Penerapan Teknologi (BPPT)
Pembangunan VI 17 Maret 1993 16 Maret 1998 Posisi bebarengan minangka Kepala Badan Pengkajian lan Penerapan Teknologi (BPPT)
5 Rahardi Ramelan Pembangunan VII 16 Maret 1998 21 Mèi 1998 Posisi bebarengan minangka Kepala Badan Pengkajian lan Penerapan Teknologi (BPPT)
6 Zuhal Reformasi Pembangunan 23 Mèi 1998 20 Oktober 1999 Posisi bebarengan minangka Kepala Badan Pengkajian lan Penerapan Teknologi (BPPT)
7 Muhammad A.S. Hikam Persatuan Nasional 26 Oktober 1999 9 Agustus 2001 Posisi bebarengan minangka Kepala Badan Pengkajian lan Penerapan Teknologi (BPPT)
8 Hatta Rajasa2.jpg Hatta Rajasa Gotong Royong 9 Agustus 2001 20 Oktober 2004  Posisi bebarengan minangka Kepala Badan Pengkajian lan Penerapan Teknologi (BPPT)
9 Kusmayanto Kadiman Indonésia Bersatu 21 Oktober 2004 20 Oktober 2009 Posisi bebarengan minangka Kepala Badan Pengkajian lan Penerapan Teknologi lan 2006(BPPT)
10 Suharna.jpg Suharna Surapranata Indonésia Bersatu II 22 Oktober 2009 19 Oktober 2011 Berganti nama menjadi Mantri Riset, dan Teknologi
11 Gusti Muhammad Hatta, 2011.jpg Gusti Muhammad Hatta
19 Oktober 2011
20 Oktober 2014
12 Mohamad Nasir
Kerja
27 Oktober 2014
20 Oktober 2019
Berganti nama menjadi Mantri Riset, Teknologi lan Pendhidhikan Luwih
13
Vice Finance Minister Bambang Brodjonegoro.jpg Bambang Brodjonegoro
Indonesia Lanjut
23 Oktober 2019
saiki
Berganti nama menjadi Mantri Riset lan Teknologi

Uga delengen[besut | besut sumber]