Matthew Taylor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Matthew Taylor
Taylormatt.JPG
Informasi pribadi
Jeneng pepak Matthew Simon Taylor
Tanggal lair (1981-11-27) 27 Novèmber 1981 (age 34)
Papan lair Oxford, Inggris
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[1]
Posisi pamain Gelandang sayap
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 14
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1999–2002 Luton Town 129 (16)
2002–2008 Portsmouth 178 (23)
2008–2011 Bolton Wanderers 123 (23)
2011– West Ham United 29 (1)
Tim nasional
2002–2003 Inggris U-21 3 (0)
2007 Inggris B 1 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 05:29, 19 Agustus 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 22:00, 9 September 2011 (UTC)


Matthew Simon "Matty" Taylor (lair ing Oxford, 27 November 1981; umur 34 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang sayap.

Taylor miwiti karir junioré ing klub Luton Town sadurungé pindah ing Portsmouth [2] banjur Bolton Wanderers [3] tékan taun 2011 gabung karo West Ham United.[4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Retrieved 16 March 2011. 
  2. ^ "Pompey seal Taylor switch". BBC Sport. 3 July 2002. Retrieved 29 August 2007. 
  3. ^ "SKY SPORTS: Taylor makes Bolton move". Sky Sports. 17 January 2008]. Retrieved 17 January 2008.  Check date values in: |date= (help)
  4. ^ "West Ham sign Bolton midfielder Matt Taylor". BBC Football. 23 July 2011. Retrieved 23 July 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Matthew_Taylor&oldid=1033577"