Matthew Taylor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Matthew Taylor
Taylormatt.JPG
Informasi pribadi
Jeneng pepak Matthew Simon Taylor
Tanggal lair 27 Nopèmber 1981 (umur 34)
Papan lair Oxford, Inggris
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[1]
Posisi pamain Gelandang sayap
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 14
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1999–2002 Luton Town 129 (16)
2002–2008 Portsmouth 178 (23)
2008–2011 Bolton Wanderers 123 (23)
2011– West Ham United 29 (1)
Tim nasional
2002–2003 Inggris U-21 3 (0)
2007 Inggris B 1 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 05:29, 19 Agustus 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 22:00, 9 September 2011 (UTC)


Matthew Simon "Matty" Taylor (lair ing Oxford, 27 November 1981; umur 34 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang sayap.

Taylor miwiti karir junioré ing klub Luton Town sadurungé pindah ing Portsmouth [2] banjur Bolton Wanderers [3] tékan taun 2011 gabung karo West Ham United.[4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Retrieved 16 March 2011. 
  2. ^ "Pompey seal Taylor switch". BBC Sport. 3 July 2002. Retrieved 29 August 2007. 
  3. ^ "SKY SPORTS: Taylor makes Bolton move". Sky Sports. 17 January 2008]. Retrieved 17 January 2008.  Check date values in: |date= (help)
  4. ^ "West Ham sign Bolton midfielder Matt Taylor". BBC Football. 23 July 2011. Retrieved 23 July 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Matthew_Taylor&oldid=1033577"