Matthew Taylor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Matthew Taylor
Taylormatt.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Matthew Simon Taylor
Dhuwur 178 m (583 ft 11.9 in)[1]
Posisi main Gelandang sayap
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 14
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2002 Luton Town 129 (16)
2002–2008 Portsmouth 178 (23)
2008–2011 Bolton Wanderers 123 (23)
2011– West Ham United 29 (1)
Tim nasioanl
2002–2003 Inggris U-21 3 (0)
2007 Inggris B 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:29, 19 Agustus 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 9 September 2011 (UTC)

Matthew Simon "Matty" Taylor (lair ing Oxford, 27 Novèmber 1981; umur 34 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang sayap.

Taylor miwiti karir junioré ing klub Luton Town sadurungé pindah ing Portsmouth [2] banjur Bolton Wanderers [3] tékan taun 2011 gabung karo West Ham United.[4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 16 March 2011. 
  2. ^ "Pompey seal Taylor switch". BBC Sport. 3 July 2002. Dijupuk 29 August 2007. 
  3. ^ "SKY SPORTS: Taylor makes Bolton move". Sky Sports. 17 January 2008]. Dijupuk 17 January 2008.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  4. ^ "West Ham sign Bolton midfielder Matt Taylor". BBC Football. 23 July 2011. Dijupuk 23 July 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Matthew_Taylor&oldid=1086725"