Matt Jarvis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Matt Jarvis
Matt Jarvis - Wolves.jpg
Jarvis main kanggo Wolves ing taun 2010.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Matthew Thomas Jarvis[1]
Tanggal lair (1986-05-22) 22 Mèi 1986 (umur 30)[2]
Dhuwur 170 m (557 ft 8.9 in)
Posisi main Gelandang sayap
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 7
Karir nom
Millwall
Gillingham
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2007 Gillingham 110 (12)
2007–2012 Wolverhampton Wanderers 164 (19)
2012– West Ham United 0 (0)
Tim nasioanl
2011– Inggris 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:22, 2 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Maret 2011

Matthew Thomas Jarvis (lair ing Middlesbrough, 22 Mèi 1986; umur 30 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main ingposisi gelandang sayap kanggo klub West Ham United .

Jarvis sadurungé naté main kanggo Gillingham lan Wolverhampton Wanderers.[3][4] Ing wulan Agustus 2012, panjenengané gabung ing West Ham United kanthi nandatangani kontrak sing durasiné limang taun.[5]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Matthew Jarvis". PlayerHistory.com. Dijupuk 2008-08-06. 
  2. ^ "Matthew Jarvis". Soccerbase. Dijupuk 2008-08-06. 
  3. ^ Graeme Bailey (2007-05-21). "Gills in last bid for Jarvis". Sky Sports. Dijupuk 2008-08-12. 
  4. ^ "Wolves capture Jarvis from Gills". BBC Sport. 2007-06-20. Dijupuk 2008-08-06. 
  5. ^ "Jarvis joins Hammers". whufc.com (West Ham United FC).  Paramèter |acessdate= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Matt_Jarvis&oldid=1085764"