Matt Jarvis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Matt Jarvis
Matt Jarvis - Wolves.jpg
Jarvis main kanggo Wolves ing taun 2010.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Matthew Thomas Jarvis[1]
Tanggal lair (1986-05-22) 22 Mèi 1986 (umur 35)[2]
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi main Glandhang suwiwi
Katerangan klub
Tim saiki
Woking F.C.
Angka 7
Karir nom
Millwall
Gillingham
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2007 Gillingham 110 (12)
2007–2012 Wolverhampton Wanderers 164 (19)
2012– West Ham United 0 (0)
Tim nasional
2011 Inggris 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:22, 2 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Sèptèmber 2020

Matthew Thomas Jarvis (lair ing Middlesbrough, 22 Mèi 1986; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main ingposisi glandhang sayap kanggo klub West Ham United.

Jarvis sadurungé naté main kanggo Gillingham lan Wolverhampton Wanderers.[3][4] Ing wulan Agustus 2012, panjenengané gabung ing West Ham United kanthi nandatangani kontrak kang durasiné limang taun.[5]

Jroning Angka[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Panampilan lan gol adhedhasar klub, mangsa lan kompetisi
Klub Mangsa Liga Piyala FA Piyala Liga Liyané Gunggung
Dhivisi Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol
Gillingham 2003–04 Dhivisi Siji 10 0 1 0 0 0 11 0
2004–05 Championship 30 3 0 0 1 0 31 3
2005-06 Liga Siji 35 3 1 1 3 1 2 2 41 7
2006-07 Liga Siji 35 6 2 0 1 0 1 0 39 6
Gunggung 110 12 4 1 5 1 3 2 122 16
Wolverhampton Wanderers 2007–08 Championship 26 1 2 0 0 0 28 1
2008–09 Championship 28 3 1 0 0 0 29 3
2009–10 Liga Primèr Inggris 34 3 1 1 1 0 36 4
2010–11 Liga Primèr Inggris 37 4 3 1 1 0 41 5
2011–12 Liga Primèr Inggris 37 8 1 0 1 0 39 8
2012–13 Championship 2 0 2 0
Gunggung 164 19 8 2 3 0 175 21
West Ham United 2012–13 Liga Primèr Inggris 32 2 1 0 1 0 34 2
2013–14 Liga Primèr Inggris 32 2 1 0 2 2 35 4
2014–15 Liga Primèr Inggris 11 0 2 0 0 0 13 0
2015–16 Liga Primèr Inggris 3 0 5 0 8 0
Gunggung 78 4 4 0 3 2 5 0 90 6
Norwich City 2015–16 Liga Primèr Inggris 19 1 0 0 2 1 21 2
2016–17 Championship 0 0 0 0 0 0 0 0
2017–18 Championship 0 0 0 0 0 0 0 0
2018–19 Championship 0 0 0 0 0 0 0 0
Gunggung 19 1 0 0 2 1 21 2
Norwich City U23 2016-17 1 0 1 0
Walsall (silih) 2018–19 Liga Siji 9 0 1 0 10 0
Woking 2019–20 Liga Nasional 2 1 0 0 0 0 2 1
2020–21 Liga Nasional 0 0 0 0 0 0 0 0
Gunggung 2 1 0 0 0 0 2 1
Gunggung karir 382 37 17 3 13 4 9 2 421 46

Nagara[besut | besut sumber]

Panampilan lan gol adhedhasar tim nasional lan taun
Tim Nasional Taun Panampilan Gol
Inggris 2011 1 0
Gunggung 1 0

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Matthew Jarvis". PlayerHistory.com. Dibukak ing 2008-08-06.
  2. "Matthew Jarvis". Soccerbase. Dibukak ing 2008-08-06.
  3. Graeme Bailey (2007-05-21). "Gills in last bid for Jarvis". Sky Sports. Dibukak ing 2008-08-12.
  4. "Wolves capture Jarvis from Gills". BBC Sport. 2007-06-20. Dibukak ing 2008-08-06.
  5. "Jarvis joins Hammers". whufc.com. West Ham United FC. Unknown parameter |acessdate= ignored (|access-date= suggested) (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]