Menyang kontèn

Masei

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Perkempingan bangsa Israel, Gunung Sinai (cetakan intaglio taun 1836 dening J. M. W. Turner saka Landscape illustrations of the Bible)

Masei, Mas'ei, utawa Masse (מַסְעֵיIbrani kanggo "lelampahan," tembung kapindho, lan tembung distinsif kapisan, ing parsyah kasebut) yaiku Wacaan Torèt Saben Minggu (פָּרָשָׁה, parashah) ka-43 ing siklus wacaan Torèt Yahudi taunan lan ka-10 lan pungkasan ing Kitab Wilangan. Parsyah kasebut ngeliputi Wilangan 33:1-36:13. Parsyah kasebut ngebahas panggonan persinggahan ing sagara wedhi, dawuh kanggo ngerebut tanah Israel, lan kutha-kutha kanggo suku Lewi lan hak suaka, lan putri-putri Zelafehad.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikibooks
Wikibooks
Wikibooks gadhah buku kanthi sesirah

Teks[besut | besut sumber]

Tafsiran[besut | besut sumber]