Vayakhel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pangadhegan Tabernakel lan Wadah-wadah Suci (ilustrasi saka karya taun 1728 Figures de la Bible)

Vayakhel, Wayyaqhel, VaYakhel, Va-Yakhel, Vayak'hel, Vayak'heil, utawa Vayaqhel (וַיַּקְהֵל) yaiku Wacaan Torèt Saben Minggu (פָּרָשָׁה, parashah) ka-22 ing siklus wacaan Torèt Yahudi taunan lan ka-10 ing Kitab Pangentasan. Wacaan kasebut ngeliputi Pangentasan 35:1–38:20.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Old book bindings.jpg

Teks[besut | besut sumber]

Tafsiran[besut | besut sumber]