Naso (parsyah)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menorah Hanukkah

Naso atau Nasso (נָשֹׂאIbrani kanggo "njupuk sensus" utawa "munggahke," tembung kaenem lan tembung distinsif kapisan (incipit), ing parsyah kasebut) yaiku Wacaan Torèt Saben Minggu (פָּרָשָׁה, parsyah) ka-35 ing siklus Wacaan Torèt Yahudi taunan lan kapindho ing Kitab Wilangan. Wacaan kasebut ngeliputi Wilangan 4:21-7:89.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Old book bindings.jpg

Teks[besut | besut sumber]

Tafsiran[besut | besut sumber]