Mapat Tunggul, Pasaman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mapat Tunggul
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Sumatera Barat
Kabupatèn Pasaman
Pamaréntahan
 • Camat -
Kapadhetan /km²

Mapat Tunggul iku kacamatan ing kabupatèn Pasaman, propinsi Sumatra Kulon, Indonésia.

Wates wewengkon[besut | besut sumber]

ing sisih lor karo: propinsi Riau
ing sisih kidul karo: kacamatan Mapat Tunggul Kidul
ing sisih kulon karo: kacamatan Rao lan kacamatan Rao Kidul
ing sisih wétan karo: propinsi Riau

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kecamatan Mapat Tunggul kapérang dadi 2 nagari lan 12 jorong.

Pranala njaba[besut | besut sumber]