Lebakwangi, Kuningan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lebakwangi
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatèn Kuningan
Pamaréntahan
 • Camat Drs. Ero Winara
Kapadhetan /km²
Désa/Kalurahan 12

Lebakwangi iku kacamatan ing kabupatèn Kuningan, Jawa Kulon Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]

Tapel wates[besut | besut sumber]

Pratélan désa-désa ing kacamatan Lebakwangi[besut | besut sumber]

No Désa Lanang Wadon Total cacah Pendhudhuk
1 Langseb 1.195 1.421 2.616
2 Cinagara 1.898 1.880 3.778
3 Cipetir 1.322 1.314 2.636
4 Cineumbeuy 1.578 1.539 3.115
5 Lebakwangi 2.548 2.545 5.093
6 Mancagar 670 805 1.475
7 Bendungan 1.284 1.275 2.559
8 Sindang 1.681 1.685 3.366
9 Pasayangan 941 834 1.775
10 Pagundan 2.445 2.341 4.786
11 Mekarwangi 2.639 2.655 5.348
12 Manggari 1.122 1.113 2.235
TOTAL 20.518 20.590 41.108

Kesenian lan Budaya Khas Laladan[besut | besut sumber]