Selajambe, Kuningan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Selajambe
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènKuningan
Pamaréntahan
 • Camat-
Kapadhetan/km²

Selajambe ya iku samijining kacamatan kang ana ing Kabupatèn Kuningan, Provinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Tapel Wates Wewengkon[besut | besut sumber]

Kang kagolong sajeroning désa induk ya iku:

  1. Désa Selajambe
  2. Désa Ciberung
  3. Désa Kutawaringin
  4. Désa Cantilan

Kagolong désa pamekaran ya ikuu:

  1. Désa Padahurip pamekaran saka désa Cantilan
  2. Désa Jamberama pamekaran saka désa Selajambe

Sarana[besut | besut sumber]

Pendhidhikan