Pasawahan, Kuningan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasawahan
Kacamatan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Kuningan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Pasawahan, {{{nama dati2}}}| ]]

Pasawahan iku kacamatan ing kabupatèn Kuningan, Jawa Kulon, Indonésia

Tapel wates[besut | besut sumber]

Pratélan désa lan cacah pendhudhuk ing kacamatan Pasawahan[besut | besut sumber]

No Désa Lanang Wadon Total Jumlah Pendhudhuk
1 Pasawahan 2.253 2.251 4.504
2 Paniis 1.886 1.801 3.687
3 Padabeunghar 1.167 1.100 2.267
4 Padamatang 525 401 926
5 Kaduela 1.146 1.157 2.303
6 Singkup 777 742 1.519
7 Ciwiru 1.181 1.071 2.252
8 Cidahu 1.192 1.212 2.404
9 Cimara 1.026 997 2.023
10 Cibuntu 426 463 1.341
TOTAL 11.579 11.195 22.774

Obyek Wisata[besut | besut sumber]