Laonti, Konawé Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Laonti, Konawe Kidul)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Laonti
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul-wétan
KabupatènKonawe Kidul
Pamaréntahan
 • CamatMuh.Sarjan Sipa B.Sc S.Ip
Kapadhetan/km²

Laonti iku kacamatan ing Kabupatèn Konawe Kidul, Sulawesi Kidul-Wétan, Indonésia. Tumuju mmenyang kacamatan Laonti iki kudu migunakaké sarana transportasi segara. Laonti ngasilaké kopra lan iwak.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Konawe Kidul, Sulawesi Tenggara
Lambang Kabupatèn Konawe Kidul

Kecamatan: Andoolo | Angata | Kolono | Konda | Lainea | Landono | Laonti | Moramo | Palangga | Ranomeeto | Tinanggea

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia