Menyang kontèn

Kyle Vassell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kyle Vassell
Vassell main kanggo Rotherham United ing taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kyle Thomas Vassell[1]
Tanggal lair (1993-02-07) 7 Fèbruari 1993 (umur 31)[2]
Papan lair Milton Keynes, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)
Posisi main Penyerang
Karir nom
0000–2007 Norwich City
2007–2010 Brentford
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2011 Brentford 0 (0)
2010Woking (nyileh) 1 (0)
2011St Albans City (nyileh) 2 (0)
2011 Dover Athletic 2 (0)
2011–2012 Sutton United 26 (4)
2011Tooting & Mitcham United (dual-reg) 2 (0)
2011–2012Whitehawk (dual-reg) 6 (2)
2012Staines Town (nyileh) 7 (2)
2012–2013 Chelmsford City 23 (5)
2013 Bishop's Stortford 12 (6)
2013–2016 Peterborough United 28 (5)
2015Oxford United (nyileh) 6 (1)
2015–2016Dagenham & Redbridge (nyileh) 8 (0)
2016Shrewsbury Town (nyileh) 13 (0)
2016–2018 Blackpool 63 (22)
2018–2021 Rotherham United 55 (4)
2021Fleetwood Town (nyileh) 26 (4)
2021– Cheltenham Town 0 (0)
Tim nasional
2018– Irlandia Lor 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:40, 30 June 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:36, 15 October 2018 (UTC)

Kyle Thomas Vassell (lair 7 Februari 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia Lor sing main dadi Penyerang kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "The Football League Limited: Club list of registered players as at 16th May 2015" (PDF). The Football League. 16 May 2015. kc. 54. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 16 June 2015. Dibukak ing 21 June 2015.
  2. "Kyle Vassell". Rotherham United F.C. Diarsip saka sing asli ing 8 October 2018. Dibukak ing 8 October 2018.