Ellis Chapman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ellis Chapman
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ellis Darren Chapman[1]
Tanggal lair (2001-01-08) 8 Januari 2001 (umur 23)
Papan lair Lincoln, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Angka 11
Karir nom
0000–2016 Lincoln City
2016–2017 Leicester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2020 Lincoln City 16 (0)
2019Chesterfield (nyileh) 14 (0)
2020– Cheltenham Town 21 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:16, 3 May 2021 (UTC).


Ellis Darren Chapman (lair 8 Januari 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Lincoln City CHELTENHAM TOWN FC" (PDF). English Football League. kc. 38. Dibukak ing 21 October 2019.
  2. "Ellis Chapman". www.ctfc.com. Cheltenham Town. Dibukak ing 13 February 2021.