Menyang kontèn

Ellis Chapman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ellis Chapman
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ellis Darren Chapman[1]
Tanggal lair (2001-01-08) 8 Januari 2001 (umur 23)
Papan lair Lincoln, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Angka 11
Karir nom
0000–2016 Lincoln City
2016–2017 Leicester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2020 Lincoln City 16 (0)
2019Chesterfield (nyileh) 14 (0)
2020– Cheltenham Town 21 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:16, 3 May 2021 (UTC).


Ellis Darren Chapman (lair 8 Januari 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Lincoln City CHELTENHAM TOWN FC" (PDF). English Football League. kc. 38. Dibukak ing 21 October 2019.
  2. "Ellis Chapman". www.ctfc.com. Cheltenham Town. Diarsip saka sing asli ing 22 January 2021. Dibukak ing 13 February 2021.