Menyang kontèn

Liam Sercombe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Liam Sercombe
Sercombe main kanggo Exeter City ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Liam Michael Sercombe[1]
Tanggal lair (1990-04-25) 25 April 1990 (umur 34)[2]
Papan lair Exeter, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Angka 8
Karir nom
2000–2007 Exeter City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2015 Exeter City 243 (23)
2015–2017 Oxford United 75 (17)
2017–2020 Bristol Rovers 103 (13)
2020– Cheltenham Town 38 (7)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:58, 9 May 2021 (UTC).


Liam Michael Sercombe (lair 25 April 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Bristol Rovers" (PDF). English Football League. kc. 11. Dibukak ing 18 October 2019.
  2. a b "Liam Sercombe – Player Profile". Exeter City Football Club. 1 August 2013. Diarsip saka sing asli ing 7 May 2016. Dibukak ing 19 October 2021.