Menyang kontèn

Ben Williams

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ben Williams
Katerangan priangga
Jeneng dawa Benjamin Joseph Williams[1]
Tanggal lair (1999-03-31) 31 Maret 1999 (umur 25)
Papan lair Preston, Inggris
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Karir nom
0000–2017 Blackburn Rovers
2015–2016Morecambe (nyileh)
2017–2018 Barnsley
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018–2022 Barnsley 36 (0)
2022– Cheltenham Town 0 (0)
Tim nasional
2015–2016 Wales U-17
2017–2018 Wales U-19
2019– Wales U-21

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:57, 5 January 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12:05, 17 November 2019 (UTC)

Benjamin Joseph Williams (lair 31 Maret 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Bek kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "CLUB LIST OF REGISTERED PLAYERS" (PDF). EFL. 20 May 2017. Dibukak ing 7 September 2018.
  2. "B. Williams". Soccerway. Dibukak ing 7 September 2018.