Menyang kontèn

Sean Long

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sean Long
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sean Martin Long[1]
Tanggal lair (1995-05-02) 2 Mèi 1995 (umur 29)[2]
Papan lair Dublin, Republik Irlandia
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Angka 2
Karir nom
0000–2012 Cherry Orchard
2012–2013 Reading
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2017 Reading 0 (0)
2015–2016Luton Town (nyileh) 9 (0)
2016Braintree Town (nyileh) 9 (0)
2016–2017Cambridge United (nyileh) 7 (0)
2017Lincoln City (nyileh) 14 (0)
2017–2018 Lincoln City 17 (0)
2018– Cheltenham Town 61 (3)
Tim nasional
Republik Irlandia U-16
Republik Irlandia U-17
Republik Irlandia U-18
2013–2014 Republik Irlandia U-19 12 (0)
2014–2016 Republik Irlandia U-21 11 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:39, 17 May 2021 (UTC).


Sean Martin Long (born 2 Mei 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Bek kanggo Cheltenham Town.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "EFL: Retained list: 2015/16" (PDF). English Football League. kc. 39. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 December 2016. Dibukak ing 30 July 2016.
  2. a b "Sean Long". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 1 December 2015.