Menyang kontèn

Charlie Brown (pamain bal-balan, kelairan 1999)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Charlie Brown
Brown ing taun 2020.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Charlie Daniel Brown[1]
Tanggal lair (1999-09-23) 23 Sèptèmber 1999 (umur 24)
Papan lair Ipswich, Inggris
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Milton Keynes Dons
Angka 11
Karir nom
0000–2016 Ipswich Town
2016–2020 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020–2021 Chelsea 0 (0)
2020Union SG (nyileh) 3 (0)
2021–2022 Milton Keynes Dons 26 (3)
2022– Cheltenham Town 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:57, 25 February 2021 (UTC).


Charlie Daniel Brown (lair 23 September 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "List of Players Registered as Scholars in Accordance with Rule C.3 Between 01/07/2016 and 31/07/2016". The Football Association. kc. 41. Dibukak ing 9 July 2020.