Max Harris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Max Harris
Katerangan priangga
Jeneng dawa Max James Harris[1]
Tanggal lair (1999-09-14) 14 Sèptèmber 1999 (umur 24)
Papan lair Gloucester, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Angka 22
Karir nom
Pegasus Juniors
Hereford
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2017 Hereford 1 (0)
2017Lydney Town (nyileh)
2017–2020 Oxford United 0 (0)
2018A.F.C. Totton (loan)
2020Oxford City (nyileh) 4 (0)
2020– Cheltenham Town 0 (0)
2021Cinderford Town (nyileh) 3 (0)
2021Redditch United (nyileh) 2 (0)
2021–2022Weston-super-Mare (nyileh) 30 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:12, 8 May 2022 (UTC).


Max James Harris (lair 14 September 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Cheltenham Town" (PDF). English Football League. kc. 20. Dibukak ing 6 October 2020.
  2. Cithakan:Soccerway