Menyang kontèn

Lewis Freestone

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lewis Freestone
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lewis Freestone[1]
Tanggal lair (1999-10-26) 26 Oktober 1999 (umur 24)
Papan lair Kings Lynn, Inggris
Dhuwur 1.87 m (6 ft 2 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Angka 6
Karir nom
0000–2016 Peterborough United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2019 Peterborough United 8 (0)
2016–2017Cambridge City (nyileh) 5 (0)
2017St Albans City (nyileh) 2 (0)
2017Guiseley (nyileh) 2 (0)
2018Nuneaton Borough (nyileh) 8 (0)
2019Bedford Town (nyileh) 3 (0)
2019–2020 Brighton & Hove Albion 0 (0)
2020– Cheltenham Town 14 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:04, 27 April 2021 (UTC).


Lewis Freestone (lair 26 Oktober 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Cheltenham Town" (PDF). English Football League. kc. 20. Dibukak ing 20 September 2020.