Reece Hutchinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Reece Hutchinson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Reece Christopher Hutchinson[1]
Tanggal lair (2000-04-14) 14 April 2000 (umur 23)
Papan lair Birmingham, Inggris
Dhuwur 5 ft 8 in (1.73 m)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Karir nom
Burton Albion
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2021 Burton Albion 43 (0)
2017–2018Romulus (nyileh) 12 (0)
2021– Cheltenham Town 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:47, 4 April 2021 (UTC).


Reece Christopher Hutchinson (lair 14 April 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 13 July 2019.