Menyang kontèn

Matty Blair

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Matty Blair
Blair main kanggo York City ing taun 2012
Katerangan priangga
Jeneng dawa Matthew James Blair[1]
Tanggal lair (1989-06-21) 21 Juni 1989 (umur 34)[2]
Papan lair Warwick, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Angka 17
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2008 Racing Club Warwick
2008–2009 Stratford Town 40 (7)
2009 Bedworth United 9 (2)
2009–2010 Redditch United 15 (2)
2010 A.F.C. Telford United 7 (1)
2010–2011 Kidderminster Harriers 43 (11)
2011–2013 York City 85 (16)
2013–2015 Fleetwood Town 32 (3)
2014Northampton Town (nyileh) 3 (1)
2014Cambridge United (nyileh) 2 (0)
2015–2016 Mansfield Town 35 (2)
2016–2020 Doncaster Rovers 139 (8)
2020– Cheltenham Town 50 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:59, 12 September 2021 (UTC).


Matthew James Blair (lair 21 Juni 1989) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club retained and released lists published". English Football League. 23 June 2016. Dibukak ing 6 January 2018.
  2. "Matty Blair: Profile". worldfootball.net. HEIM:SPIEL. Dibukak ing 8 April 2020.
  3. "Matty Blair". Doncaster Rovers F.C. Diarsip saka sing asli ing 9 January 2021. Dibukak ing 5 July 2019. {{cite web}}: More than one of |archivedate= and |archive-date= specified (pitulung); More than one of |archiveurl= and |archive-url= specified (pitulung)