Menyang kontèn

George Lloyd

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
George Lloyd
Katerangan priangga
Jeneng dawa George Robert Lawrence Lloyd[1]
Tanggal lair (2000-02-11) 11 Fèbruari 2000 (umur 24)[2]
Papan lair Gloucester, Inggris[3]
Dhuwur 1.72 m (5 ft 8 in)[2]
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town)
Angka 19
Karir nom
2009–2017 Cheltenham Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017– Cheltenham Town 63 (5)
2018–2019Hereford (nyileh) 12 (2)
2019Hereford (nyileh) 7 (1)
2021–2022Port Vale (nyileh) 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:00, 13 November 2021 (UTC).


George Robert Lawrence Lloyd (lair 11 Februari 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL Released and Retained List 2017-18" (PDF). English Football League. kc. 73. Dibukak ing 18 July 2018.
  2. a b George Lloyd ing Soccerway
  3. Palmer, Jon (30 August 2021). "Cheltenham Town striker set for loan move". GloucestershireLive (ing basa Inggris). Dibukak ing 31 August 2021.