Menyang kontèn

Elliot Bonds

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Elliot Bonds
Bonds main kanggo timnas Guyana ing taun 2009
Katerangan priangga
Jeneng dawa Elliot Michael Bonds[1]
Tanggal lair (2000-03-23) 23 Maret 2000 (umur 24)[2]
Papan lair Brent, London, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.79 m)[2]
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Hull City
Angka 38
Karir nom
Reading
Brentford
2016–2018 Dagenham & Redbridge
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018–2019 Dagenham & Redbridge 6 (0)
2018–2019Farnborough (nyileh) 18 (1)
2019– Hull City 0 (0)
2020–2021Cheltenham Town (nyileh) 5 (0)
2021– Cheltenham Town 6 (0)
2021Kidderminster Harriers (nyileh) 7 (0)
Tim nasional
2018– Guyana 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:57, 16 December 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11:18, 12 October 2019 (UTC)

Elliot Michael Bonds (born 23 Maret 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Guyana sing main dadi Gelandhang kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Cheltenham Town" (PDF). English Football League. kc. 20. Dibukak ing 20 September 2020.
  2. a b "Elliot Bonds". 11v11. Dibukak ing 9 October 2019.