Kramatwatu, Serang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kramatwatu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènSérang
Kode Kemendagri36.04.05 Edit the value on Wikidata

Kramatwatu iku kacamatan ing Kabupatèn Serang, Provinsi Banten, Indonésia

Cithakan:Kramatwatu, Serang