Bojonegara, Serang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bojonagara
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènSérang
Kode Kemendagri36.04.07 Edit the value on Wikidata

Bojonagara iku kacamatan ing Kabupatèn Serang, provinsi Banten, Indonésia

Cithakan:Bojonagara, Serang