Bojonegara, Serang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bojonagara
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènSérang

Bojonagara iku kacamatan ing Kabupatèn Serang, provinsi Banten, Indonésia

Cithakan:Bojonagara, Serang