Menyang kontèn

Krajanbaga, Bonang, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Krajanbaga
Désa

Petha dunungé Désa Krajanbaga
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanBonang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Krajanbaga (cara Indonésia: Krajabogo) iku désa ing Kacamatan Bonang, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]