Menyang kontèn

Jali, Bonang, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jali
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Demak Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°50′28″S 110°38′59″E / 6.8409919°S 110.6496693°E / -6.8409919; 110.6496693Koordhinat: 6°50′28″S 110°38′59″E / 6.8409919°S 110.6496693°E / -6.8409919; 110.6496693
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanBonang
Kodhe laladan
administrasi
33.21.12.2020

Jali iku désa ing Kacamatan Bonang, Kabupatèn Demak, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.