Gebangarum, Bonang, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gebangarum
Désa
Bonang.jpg
Petha dunungé Désa Gebangarum
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanBonang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Gebangarum iku désa ing Kacamatan Bonang, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]