Menyang kontèn

Kedhungurang, Gumelar, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungurang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanGumelar
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kedhungurang (panulisan sajeroning Basa Indonésia lan Basa Sundha: Kedungurang) iku désa ing Kacamatan Gumelar, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]