Menyang kontèn

Samudra Kulon, Gumelar, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Samudra Kulon
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanGumelar
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Samudra Kulon iku désa ing Kacamatan Gumelar, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]