Sajira, Lebak

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Banten

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Kacamatan Sajira iku kacamatan ing Kabupatèn Lebak.

Cithakan:Kacamatan Sajira

Kabupatèn Lebak


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sajira,_Lebak&oldid=1037318"