Joey O'Brien

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Joey O'Brien
JoeyO'Brien.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joseph Martin O'Brien
Dhuwur 180 m (590 ft 6.6 in) [1]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 17
Karir nom
2002–2004 Bolton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2011 Bolton Wanderers 50 (0)
2004–2005 Sheffield Wednesday
(silihan)
15 (2)
2011 Sheffield Wednesday
(silihan)
4 (0)
2011– West Ham United 33 (1)
Tim nasioanl
2005–2006 Républik Irlandia U-21 6 (0)
2006– Républik Irlandia 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 Agustus 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 Agustus 2012 (UTC)

Joseph Martin "Joey" O'Brien (lair ing Dublin, 17 Fèbruari 1986; umur 30 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Républik Irlandia sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi bèk.

O'Brien miwiti karir junioré ing Bolton Wanderers salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut, sempet disilihaké ing Sheffield Wednesday,[2] sadurungé ing taun 2012 gabung karo West Ham United.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 21 March 2011. 
  2. ^ "Bolton Wanderers | News | Latest News | General | O'Brien Joins Owls On Loan". Bwfc.co.uk. Dijupuk 2011-08-17. 
  3. ^ "West Ham sign former Bolton midfielder Joey O'Brien". BBC Sport. 30 July 2011. Dijupuk 30 July 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Joey_O%27Brien&oldid=1100735"