Jack Collison

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Jack Collison
JackCollison2009.jpg
Jack Collison bareng West Ham, ing November 2009
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jack David Collison
Dhuwur 1.82 m (6 ft 0 in) [1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 10
Karir nom
1998–2000 Peterborough United
2000–2005 Cambridge United
2005–2007 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007– West Ham United 78 (9)
Tim nasional
2007–2011 Wales U-21 7 (2)
2008– Wales 11 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:00, 12 Juni 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 11 Juni 2012 (UTC)

Jack David Collison (lair ing Watford, 2 Oktober 1988; umur 30 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Wales kalairan Inggris kang main kanggo klub West Ham United biyasa main ing posisi gelandang.

Collison miwiti karier junioré ing Peterborough United, Cambridge United lan West Ham United salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga.[2][3][4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 30 March 2011. 
  2. "West Ham star Collison: 'Move is massive for Shefford Saints'", The Advertiser, 26 Juni 2012.
  3. Taylor, Daniel (24 October 2009). "Jack Collison is happy to have the support of West Ham's extended family". London: The Guardian. Dijupuk 29 October.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  4. "Jack is pushing right buttons for Hammers". The Daily Express. 23 January 2009. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]