Eat Pray Love (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Eat Pray Love nggih punika sesirah filrm sandhiwara saking Amérikah Sarékat taun 2010. Filem punka kadamel adhedhasar saking novel kanthi sesirah Eat, Pray, Love anggitanipun Elizabeth Gilbert. Pamundhutan gambar kawiwitan ing wulan Agustus 2009,[1] dumunung wonten New York, Napoli (Italia), Pataudi (India), lan Bali (Indonesia).[2][3][4][5][6] Filem punika kaarahaken déning Ryan Murhpy, adhedhasar saking skénario anggitanipun Elizabeth Gilbert, Ryan Murphy, lan Jennifer Salt. Ingkang ngayahi jejibahan minangka pandamel nggih punika Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Julia Roberts, Stan Wlodkowski, lanTabrez Noorani. Tanggel jawab babagan musik kapasrahaken dhumaten Dario Marianelli. Sinematografi dipuncakaken déning Robert Richardson. Wondéné pambesutan filem kalampahan Bradley Buecker. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Julia Roberts, James Franco, Billy Crudup, Javier Bardem, lan Viola Davis. Eat Pray Love dipunbabar déning Columbia Pictures ing surya 13 Agustus 2010 kagem sagung pamirsa Amérikah Sarékat. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $195,654,010, nglangkungi rantaman ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $60 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. It’s Actually Happening: Julia Roberts Begins Filming “Eat, Pray, Love” Retrieved August 23, 2009
  2. News for Eat, Pray, Love Retrieved on August 23, 2009
  3. Gray, Brandon (August 23, 2010). "Weekend Report: 'Expendables' Battle On, 'Vampires,' 'Piranha' Settle for Scraps". Box Office Mojo. 
  4. Dergarabedian, Paul (August 10, 2010). "Julia Roberts vs. Eric Roberts at box office...". Hollywood.com. 
  5. Wesley, Morris (2010-08-13). "Eat Pray Love movie review". The Boston Globe. The New York Times Company. Dijupuk 2010-08-14. 
  6. LaSalle, Mike (2010-08-13). "Movie review: "Eat Pray Love"". San Francisco Chronicle. Hearst Corporation. Dijupuk 2010-08-14. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]