Dhaptar tokoh Prancis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki dhaptar tokoh asal saka Prancis.

Pulitikus, Negarawan lan sajinisé[sunting | Owah sumber]

Ilmuwan, Penulis, Filsuf lan sajinisé[sunting | Owah sumber]

Seniman[sunting | Owah sumber]

Liya-liya[sunting | Owah sumber]

Deleng uga[sunting | Owah sumber]