Charles de Gaulle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Charles de Gaulle

Charles André Joseph Marie de Gaulle (IPA: [də ˡgoːl]), (22 November 18909 November 1970) iku jendral lan présidhèn Prancis sing mimpin pasukan Prancis ing Perang Donya II. De Gaulle sing ngedegake Républik Kalima Prancis ing taun 1958 lan dadi presidene saka taun 1959 nganti 1969. Ing Prancis dhèwèké diarani Général de Gaulle utawa namung Le Général utawa le Grand Charles.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.