Auguste Rodin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Auguste Rodin

François-Auguste-René Rodin utawa kerep dicekak dadi Auguste Rodin (12 November 184017 November 1917) iku juru ukir patung saka Prancis. Karyané sing kondhang dhéwé ya iku patung Le Penseur utawa "Sang Pamikir" sing kerep dienggo minangka simbul filsafat.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Auguste_Rodin&oldid=1106422"