Auguste Rodin

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Auguste Rodin

François-Auguste-René Rodin utawa kerep dicekak dari Auguste Rodin (12 November 184017 November 1917) iku sawijining seniman Prancis. Dhèwèké panatah patung sing misuwur. Karyané sing kondhang dhéwé ya iku patung Le Penseur utawa "Sang Pamikir" sing kerep dienggo minangka simbul filsafat.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Auguste_Rodin&oldid=976910"