1840

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1835 1836 1837 1838 1839 1840 1841 1842 1843 1844 1845
Dasawarsa: 1830-an  1840-an  1850-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1840 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1840&oldid=807880"