1839

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1834 1835 1836 1837 1838 1839 1840 1841 1842 1843 1844
Dasawarsa: 1820-an  1830-an  1840-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1839 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]