Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Kalimantan Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki pratélan kabupatèn lan/utawa kutha ing Kalimantan Kidul

No. Kabupatèn/Kutha Kutha krajan Gunggung Kacamatan Jumlah Désa
1 Kabupatèn Balangan Paringin 8 152
2 Kabupatèn Banjar Martapura 19 288
3 Kabupatèn Barito Kuala Marabahan 17 200
4 Kabupatèn Hulu Sungai Kidul Kandangan 11 148
5 Kabupatèn Hulu Sungai Tengah Barabai 11 169
6 Kabupatèn Hulu Sungai Lor Amuntai 10 219
7 Kabupatèn Kotabaru Kuthabaru 20 197
8 Kabupatèn Tabalong Tanjung 12 131
9 Kabupatèn Tanah Bumbu Batulicin 10 135
10 Kabupatèn Tanah Laut Pelaihari 11 135
11 Kabupatèn Tapin Rantau 12 131
12 Kutha Banjarbaru - 5 50
13 Kutha Banjarmasin - 5 20