Daftar Mentri Luar Negeri Republik Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki pratélan sing tau mengku kalungguhan minangka Mantri Luar Negeri ing Indonésia

No Foto Jeneng Kabinet Wiwit Nganti Parté
1 130px Mr. Achmad Soebardjo Presidentil 19-08-1945 14-11-1945 Masjumi
2 Sjahrir.jpg Sutan Syahrir Syahrir I 14-11-1945 12-03-1946 PSI
3 Sjahrir.jpg Sutan Syahrir Syahrir II 12-03-1946 02-10-1946 PSI
4 Sjahrir.jpg Sutan Syahrir Syahrir III 02-10-1946 26-06-1947 PSI
5 130px Haji Agus Salim Amir Syarifuddin I 03-07-1947 11-11-1947 SI
6 130px Haji Agus Salim Amir Syarifuddin II 11-11-1947 29-01-1948 SI
7 130px Haji Agus Salim Hatta I 29-01-1948 04-08-1949 SI
8 130px Alexander Andries Maramis Darurat 19-12-1948 13-07-1949
9 130px Haji Agus Salim Hatta II 04-08-1949 20-12-1949 SI
10 Hatta-1.jpg Mohammad Hatta RIS 20-12-1949 06-09-1950
11 Moh roem2.jpg Mr. Moh. Roem Natsir 06-09-1950 27-04-1951 Masjumi
12 130px Mr.Achmad Soebardjo Sukiman Suwirjo 27-04-1951 03-04-1952 Masjumi
13 Wilopo ris.jpg Mr.Wilopo Wilopo 03-04-1952 29-04-1952 PNI
14 130px Moekarto Notowidigdo Wilopo 29-04-1952 30-07-1953 PNI
15 130px Mr.Sunarjo Ali Sastroamidjojo I 30-07-1953 12-08-1955 PNI
16 130px Mr.Ide Anak Agung Gde Agung Burhanuddin Harahap 12-08-1955 25-03-1956
17 Roeslan abdulgani.jpg H. Roeslan Abdulgani Ali Sastroamidjojo II 24-03-1956 09-04-1957 PNI
18 130px Dr. Soebandrio Karya 09-04-1957 10-07-1959
19 130px Dr. Soebandrio Kerja I 10-07-1959 18-02-1960
20 130px Dr. Soebandrio Kerja II 18-02-1960 06-03-1962
21 130px Dr. Soebandrio Kerja III 06-03-1962 13-11-1963
22 130px Dr. Soebandrio Kerja IV 13-11-1963 27-08-1964
23 130px Dr. Soebandrio Dwikora I 27-08-1964 28-03-1966
24 Adammalik2.jpg Adam Malik Dwikora II 28-03-1966 25-07-1966
25 Adammalik2.jpg Adam Malik Ampera I 25-07-1966 17-10-1967
26 Adammalik2.jpg Adam Malik Ampera II 17-10-1967 06-06-1968
27 Adammalik2.jpg Adam Malik Pangyasa I 06-06-1968 28-03-1973
28 Adammalik2.jpg Adam Malik Pangyasa II 28-03-1973 29-03-1978
29 130px Prof.Dr.Muchtar Kusuma A, SH Pangyasa III 29-03-1978 19-03-1983
30 130px Prof.Dr.Muchtar Kusuma A, SH Pangyasa IV 19-03-1983 21-03-1988
31 Alialatas.jpg Ali Alatas Pangyasa V 21-03-1988 17-03-1993
32 Alialatas.jpg Ali Alatas Pangyasa VI 17-03-1993 16-03-1998
33 Alialatas.jpg Ali Alatas Pangyasa VII 16-03-1998 21-05-1998
34 Alialatas.jpg Ali Alatas Reformasi Pangyasa 23-05-1998 23-10-1999
35 130px Alwi Shihab Persatuan Nasional 23-10-1999 09-08-2001 PKB
36 130px Hassan Wirajuda Gotong Royong 09-08-2001 20-10-2004
37 130px Hassan Wirajuda Indonésia Bersatu 20-10-2004 -

Uga delengen[besut | besut sumber]