Concepción, Chili

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Concepcion-Chile(001).jpg

Koordinat: 36°49′S 73°03′W / 36.817°L 73.050°W / 36.817; 73.050 (Concepción) Koordinat: Parameter: "type=" should be "type:"
Concepción (Swara pocapan) iku sawijining kutha ing negara Chili, ibukutha provinsi Concepción, Chili lan region Biobío utawa Region VIII. Tlatah Greater Concepción utawa Gran Concepción, klebu Talcahuano, San Pedro de la Paz, Hualpén, Chiguayante, Penco, Tomé, Lota, Coronel, Hualqui lan Concepción iku minangka tlatah nomer loro paling jembar ing negara kasebut, kanthi pedunung cacahé 889,725 jiwa (sènsus taun 2002).

Demografi[besut | besut sumber]

Taun Populasi Rujukan
2012 229,684 [1]
2006 225,158 [1]
2002 216,061 [2]
1992 326,784 [3]
1982 267,891 [3]
1970 161,006 [3]

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Projections by the INE.
  2. ^ According to Census 2002, operated by the INE. Note that the agency's projections indicate that 2006 the estimated population of 225,158 inhabitants.
  3. ^ a b c According to Last 5 census, the INE

Pranala jaba[besut | besut sumber]