Colin Edwards

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Colin Edwards
ColinEdwards.JPG
Kabangsan Amérika
Tanggal lair (1974-02-27) 27 Fèbruari 1974 (umur 42)
Papan lair Houston, Texas
Current team
Nomer motor 5
Website www.colinedwards.com and www.texastornadobootcamp.com

Colin Edwards (lair ing Houston, Texas, Amérika Sarékat, 27 Fèbruari 1974; umur 42 taun) punika salah satunggalipun pambalap MotoGP asal Amérika Sarékat.

Biografi[besut | besut sumber]

Karir[besut | besut sumber]

Salebetipun pindhah dhumateng MotoGP, pambalap ingkang gadhah sesebutan “Texas Tornado” punika saged mandhap wonten ing kajawaran WSBK ugi kasil dados jawara donya WSBK ing taun 2000 lan 2002. Ing taun 2003 panjenenganipun boyongan ing MotoGP gegabungan kaliyan tim Alice Aprilia Racing sesarengan kaliyan pambalap Jepang ugi gadhah dhebut mantan pambalap ing World Superbike, Noriyuki Haga. Minangka numpaki motor Aprilia RS 3 ingkang wonten ing urutan 13 kanthi poin 62 ing pungkasan mangsa bebalapan. Ing taun salajengipun panjenenganipun boyong ing kubu Honda gabung sesarengan kaliyan tim Telefonica Movistar Honda Gresini, dados rerèncang satunggal tim kaliyan Sete Gibernau.


Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Colin_Edwards&oldid=1100238"