Ben Spies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ben Spies
Ben Spies 2010 Qatar.jpg
Spies at the 2010 Qatar Grand Prix.
Kabangsan Amérika Sarékat Amérika
Tanggal lair (1984-07-11) Juli 11, 1984 (umur 36)
Papan lair Germantown, Tennessee, Amérikah Sarékat
Current team
Nomer motor 11
Website BenSpies.com

Ben Spies (lair ing Germantown, Tennessee, AS, 11 Juli 1984; umur 36 taun) ya iku pembalap sepeda motor kang misuwur lan ahli saka Amérikah Sarékat. Ben uga mèlu kajuwaraan donya WSBK ing mangsa 2009 sajeroning tim Yamaha Italia Racing Team. Wiwit mangsa 2010 panjenengané boyong ing lelomban MotoGP kanthi gabung sajeroning tim Yamaha Tech 3 ngantekake panggonané James Toseland.

Mangsa[besut | besut sumber]

  • 2002: AMA Formula Xtreme – Suzuki (Urutan 6 klasemen)
  • 2002: AMA Supersport – Suzuki (Urutan 9 klasemen)
  • 2003: AMA Superbike – Suzuki (Urutan 54 klasemen – balapan kaping lima)
  • 2003: AMA Supersport – Suzuki (Urutan 9 klasemen)
  • 2003: AMA Formula Xtreme – Suzuki (Jawara Umum)
  • 2004: AMA Supersport – Suzuki (Urutan 4 klasemen)
  • 2004: AMA Superstock – Suzuki (Urutan 5 klasemen)
  • 2005: AMA Supersport – Suzuki (Urutan 4 klasemen)
  • 2005: AMA Superbike – Suzuki (runner-up)
  • 2006: AMA Supersport – Suzuki (Urutan 14 klasemen)
  • 2006: AMA Superbike – Suzuki (Urutan Umum)
  • 2007: AMA Superstock – Suzuki (Urutan Umum)
  • 2007: AMA Superbike – Suzuki (Urutan Umum)
  • 2008: AMA Superbike – Suzuki (Urutan Umum)
  • 2008: MotoGP – Rizla Suzuki (Urutan 19 klasemen)
  • 2009: WSBK – Team Yamaha Italia (Jawara Donya)
  • 2010: MotoGP – Tech 3 Yamaha
  • 2011: MotoGP-Yamaha Factory Racing

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratélan Juara Dunia Superbike