Dani Pedrosa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dani Pédrosa ing konfrensi prèss

Asil Sesanti GP Qatar 2011 Casey Stoner mlebu finis pertama ing sesanti GP Qatar, Senin, 21 Maret 2011.[1] Disusul urutan ke loro Jorge Lorenzo lan Dani Pedrosa ing posisi ke telu.[1] Start urutan ngarep, Pedrosa langsung mlayu banther mimpin mlakune lomba. Nanging mlebu lap ke papat, Pedrosa ngalami over lap sing nggawe dhèwèké mundur ing posisi loro. ing wolung lap pungkasan, Lorenzo ngancem Pedrosa lan bisa nempati posisi loro. Akhir tetandhingan, Stoner sing wis mimpin lomba olih juara siji, disusul Lorenzo lan Pedrosa.[1]

cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c [1] (diakses tanggal 22 Maret 2011)