Nicky Hayden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nicky Hayden
Kabangsan American
Tanggal lair (1981-07-30) Juli 30, 1981 (umur 38)
Papan lair Owensboro, Kentucky (USA)
Current team
Nomer motor 69
Website nickyhayden.com

Nicky Hayden (dhuwèni jeneng asli Nicholas Patrick Hayden; lair ing Owensboro, Kentucky, Amérikah Sarékat, 30 Agustus 1981; umur 38 taun) iku siji pambalap MotoGP warganegara Amérikah Sarékat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]